Reviews


5 stars after 18 reviews
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service, lekker eten 3/28/2024
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk zoals gewoonlijk en het was op de afgesproken tijd klaar voor afhalen. Echter mijn Parrillada completa, was niet compleet. Heb enkel kip en spareribs gekregen, de karbonade ontbrak en helaas was ik hierover niet geïnformeerd. Wellicht een tip bij afhalen… laat de klant zien wat hij/zij heeft besteld voordat het verpakt wordt met vershoudfolie. Mocht ik in de toekomst weer afhalen, dan zal ik mijn bestelling controleren voor ik vertrek. Verder zoals al aangegeven was het eten verrukkelijk, ook de Chivo. Wij komen zeker terug! 3/25/2024
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Spareribs en mixedgril van La bandera zijn in een woord geweldig! Goed gekruid vlees we hebben echt genoten. Voor herhaling vatbaar 100% 12/9/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk en de bestelling was op tijd klaar. 8/18/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles was prima👌🏿 8/11/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker maar niet wauw. Tostones musten zout, sausjes waren erg waterig. Huisgemaakte limoensap had weinig smaak, maar de kip was lekker. Ik krijg alleen niet de Dominican taste, die miste echt. Ik bestelde de Parrillada completa, grote portie, maar die viel echt tegen. Wellicht als je daar eet dat het meer is. Verder wel vriendelijke bediening en eten was netjes verpakt en op tijd klaar. Zie dit vooral niet als kritiek, maar als een aanmoediging om te verbeteren, dan kom ik zeker een keer terug. 2/25/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2022
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Recommended 12/28/2022
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The pass the test!! Awesome food and service. Recommended This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten op tijd klaar, veel eten, maar vooral lekker eten. De 3 leches taart was heerlijk, mag van mij alleen een stukje groter voor die prijs... 11/7/2022
La Bandera 285A Nieuwe Binnenweg +31 10 795 5111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk :) 10/27/2022
La Bandera 5 stars after 18 reviews
La Bandera